КОИ СМЕ НИЕ

Добре дошли в ресторант и градина "Верно" - уникално място, което съчетава вкусна храна, приятна атмосфера и прекрасна градина, за да предложи на нашите гости незабравимо хранително изживяване.

НАШАТА ИСТОРИЯ

Локацията ни в града на царете - Велико Търново, прави ресторант "Верно" перфектното място за всякакви поводи -

Нашето меню предлага богато разнообразие от български и европейски ястия, приготвени с висококачествени и прясни съставки от местни доставчици. Нашите готвачи са талантливи професионалисти, които обичат да съчетават традиционни рецепти с модерни тенденции, за да създадат уникални вкусове, които ще задоволят и най-изисканите вкусови преживявания.

В ресторант "Верно" сме се постарали да създадем уютна и елегантна обстановка, където гостите ни могат да се насладят на приятната компания на приятели и семейство. Нашите обучени сервитьори са тук, за да се погрижат за всеки детайл от вашето посещение и да гарантират, че ще имате приятно и безупречно обслужване.

Освен уютния ресторант, разполагаме и с прекрасна градина, където можете да се насладите на храната си на открито сред зеленина и приятна атмосфера. Това е идеалното място да се релаксирате и да се насладите на прекрасната гледка към историческия град Велико Търново.

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ЗА НАС

Страхотно място, вкусна храна и безупречно обслужване, момчето което ни сервира беше чудесен. Със сигурност ще го посетим много скоро !
ДЖУЛИ К.
Очарован съм от отзивчивостта, любезността, бързината с която ни обслужи момчето! Дори му поискахме номера за резервации! Вече съм ви фен! Благодаря!
БОЯН И.
Изключително приятно място, свежа обстановка, добро и вежливо обслужване. Направихме там страхотен рожден ден с вкусна храна и добро настроение! 🙂
КРИСТИН Д.
Scroll to Top